Bursa'da, minibüs bekleyen bayanın çantasını çalan kapkaç zanlısı, polis tarafından yakalandı. Emniyetteki ifadesinde, işe başvurmaya hazırlandığını, ancak ihtiyacı olduğu için kapkaç yaptığını savunan zanlı, sorgulamasının ardından adliyeye sevkedildi.
    Alınan bilgiye göre, Merkez Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Erikli Kavşağı'nda, eve gitmek için minibüs bekleyen Gül K. isimli kişi, çantasından cüzdanını çıkartmak istedi. Bu esnada durakta bekleyen Emrah K. (18) ile 15 yaşındaki S.B., genç kadının çantasını elinden kaparak kaçmaya başladı. Kaçan iki zanlı, olay yerinde devriye gezen polis ekipleri tarafından yakalandı.
    Emrah K., ifadesi alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne getirilirken, yaşı küçük Selim B. ise Çocuk Şubesi ekiplerine teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde, Et Balık semtindeki evlerine gitmek için yoldan geçenlerden para istediğini söyleyen Emrah K.'nın, "Minibüse binmek için birkaç kişiden para istedik, kimse para vermeyince evimize gidemedik. Biz de minibüs bekleyen kadının çantasını çalmak zorunda kaldık." dediği öğrenildi. Emrah K., 'kapkaç' suçundan adliyeye sevkedildi.