Gölbaşı Belediyesi, Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü’nde üniversite öğrencilerine her sabah erken saatlerde sıcak çorba dağıtıyor.
    Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Gölbaşı Belediyesi’nin soğuk ve karlı günlerde öğrencileri sıcak çorbayla ısıtmaya çalıştığını söyledi.
    Başkan Odabaşı, “Gölbaşı Belediyesi olarak Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü'nde her sabah bin’e yakın öğrenciye sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Belediye Aşevi’nde kendi imkanlarımızla yapılan çorbalar, üniversitenin eğitim verdiği her sabah 08.00 ile 10.00 saatleri arasında öğrencilere ikram ediliyor.” dedi.

    ÖĞRENCİLER İKRAMDAN MEMNUN
    Gölbaşı Belediyesi’nin çorba ikramından faydalanan öğrenciler, verilen çorba ikramından memnun olduklarını belirttiler. Öğrenciler, “Her sabah evimizden ve yurtlarımızdan kahvaltı yapmadan çıkıyoruz. Okul önünde Gölbaşı Belediyesi tarafından her sabah dağıtılan sıcak çorba ikramı sayesinde derslere girmeden önce kahvaltımızı yapıyoruz. Gölbaşı Belediyesi’ne çorba ikramı için teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.