Sindirim sistemi rahatsızlığı nedeniyle ikinci kez ameliyat olduktan sonra Üsküdar Kısıklı’daki konutunda dinlenmeye çekilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.
Önceki gün bir grup Fenerbahçe taraftarının Başbakan Erdoğan’ı ziyaretinin ardından bugün de bir grup Kasımpaşasporlu bir grup taraftar Erdoğan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başbakanın evini önünde 'Başbakan’ın kralı Kasımpaşalı' ve 'Adam gibi adam Tayyip Erdoğan' şeklinde slogan atan gruptan iki kişi, çiçek vermek üzere korumalar eşliğinde Erdoğan’ın yanına gitti.
İçeride yaklaşık 10 dakika duran iki taraftar çıkışta yaptıkları açıklamada, Başbakan Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Geçmiş olsun temennilerinin ve Kasımpaşalı taraftarların taleplerin yazılı olduğu bir mektubu da Erdoğan’a takdim ettiklerini belirtti.
Taraftarlar daha sonra geldikleri otobüse binerek sloganlar eşliğinde Başbakan’ın evinin önünden ayrıldı.
Bu arada, Başbakan Erdoğan’a geçmiş olsun mesajlarını iletmek isteyen vatandaşlar, dilek defteri olmadığı için dileklerine Erdoğan’a verilmek üzere mektup yazarak korumalara iletiyor.