Antalya’nın Kemer ilçesinde 'güverte su kaynağı deposu' hizmete açıldı. Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği(GATAB) tarafından gerçekleştirilen projenin maliyetinin 4 milyon TL olduğu belirtildi.
    GATAB tarafından yapılan açıklamaya göre, Tekirova hariç tüm bölgenin su ihtiyacını karşılayacak söz konusu yatırımla 30 yıllık ekonomik ömrünü tamamlamış asbest borular yerine içi çimento kaplı 9 kilometrelik çelik borular kullanıldı. 8 aylık proje ile ayrıca su deposunun içi de modernize edilerek antibakteriyel membran ile kaplandı.
        Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras su deposunun açılışında yaptığı konuşmada, “GATAB olarak ciddi altyapı yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Proje sayesinde temiz ve güvenli suyu bölge insanımızla buluşturduk Su deposu pırıl pırıl, gönül rahatlığıyla su içilebilir. Proje sayesinde su deposu da yenilendi ve modernize edildi. Artık kaynağındaki kadar kaliteli ve temiz bir suya sahibiz.” diye konuştu.
        Açılışa Göynük Belediye Başkan Yardımcısı ve GATAB Encümen Üyesi Yahya Talih ve projenin yükleniciliğini üstlenen Müren Mühendislik yetkilisi Yusuf Akaya katıldı.