Antalya Kepez Belediyesi Ramazan etkinlikleri 28 Temmuz’da Kepez Belediyesi Spor Tesisleri’nde başlıyor.
Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamaya göre etkinlikler kapsamında ünlü sanatçılar konser verecek. Nostaljik Türk evlerinin bulunacağı alanda ilçe halkı lunaparkla, kültürel ve sanatsal etkinlerle hem eğlenecek hem de esnaf stantlarından alışverişini yapacak.
Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın Türk ve İslam alemine güzellikler, sağlık ve barış getirmesini dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan ayının ilçede huzurlu bir şekilde yaşanması için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Ramazan ayının, birlik ve beraberliğin millet olarak üst seviyeye taşındığı müstesna zamanlar olduğunu vurgulayan Tütüncü, Ramazan ayının manevi havasını yaşatmaya çalıştıkları etkinliklerin bu yıl Kepez’lilere için renkli ve dolu dolu olacağını belirterek tüm Antalyalıları şenliğe davet etti.
Bu yılki Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alacak sanatçıların tarihleriyle birlikte isim listesi şöyle: 6 Ağustos Cumartesi Ayna gurubu, 13 Ağustos Cumartesi günü Şükriye Tutkun, 20 Ağustos Cumartesi Nuray Hafiftaş, 27 Ağustos Cumartesi ise Uğur Işılak.