Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre Türkiye’nin en başarılı ili olan Kilis’te FEM Dershaneleri de MF, TS ve TM puan türlerinde il birincilerini çıkarmayı başardı.
        Sonuçlara göre, MF puan türünde Abdulkadir Bulut, TS ve TM puan türünde Mehmet Vakıf Tazebay Kilis birincisi, yine MF puan türünde Merve Akis de ikinci oldu. Elde edilen başarı ile ilgili bir açıklama yapan Dershane Müdürü Metin Şergi, Kilis’in en köklü dershanesi olduklarını ve yılların tecrübe ve birikimlerini en iyi şekilde kullandıklarını anlattı. Öğrencilerin her türlü isteklerine mümkün olduğunca cevap vermeye çalıştıklarını kaydeden Şergi, başarıların artarak devam edeceğini vurguladı. Şergi, “1995 yılından beri Kilis’te özverili ve deneyimli öğretim kadrosuyla faaliyetine devam eden dershanemiz, her yıl olduğu gibi kendisine güvenen yüzlerce öğrenciyi başarıya ulaştırdı. LYS'nin uzun bir maraton, bu maratonda sabırlı ve yoğun bir çalışma sezonu geçirdik. Kurum olarak tüm öğrencilerimizle birebir ilgilenmeyi esas alan danışmanlık sistemine sahibiz. Her seviye öğrenciye hangi konunun ne şekilde anlatılacağının belirlendiği ve tüm öğretmenlerimizin tecrübelerinin paylaşıldığı haftalık düzenli zümre çalışmaları, isabet yüzdesi yüksek kaliteli ve bol dokümanla en büyük kaynak olan FEM dergileri sayesinde başarı elde ediyoruz. Yıl içerisinde sarf edilen emeklerin meyvelerinin alındığını tercih döneminde tüm dershane kadromuzla Kilisli öğrencilerin hizmetinde olacağız.” şeklinde konuştu.
        Şergi, bu başarının büyük gayretler gösteren öğretmenlerin, idarecilerin aile ve okulların eseri olduğunu belirterek, gelecek yıllarda da başarılarının devam edeceğini söyledi. Şergi, Kilis’teki bütün öğrencilerin tercihlerini FEM Dershanesi'nde ücretsiz olarak yaptırabileceklerini, danışman öğretmenlerin her konuda yardımcı olacağını sözlerine ekledi.