Antalya Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan 13 çocuğun da aralarında bulunduğu 80 öğrenci, National Golf Kulübü tarafından yetiştiriliyor.
        Ekonomik durumu zayıf, yaşları 7-17 arasında değişen çocuklar, hafta sonları ve diğer tüm tatil günlerini National Golf Kulübü’nde geçiriyor. Çocuklar, golf eğitiminin yanı sıra, yeme-içme, yabancı dil, görgü kuralları gibi bir çok konuda profesyonel eğitimciler tarafından donanımlı, vizyon sahibi bireyler olarak yetiştiriliyor. Türkiye Golf Federasyonu A Milli Takımı’na da aday olan 14 -16 yaş grubundaki çocukların birçoğu şimdiden Türkiye liginde oynamaya hak kazanarak 16 yaş altı milli takım kadrolarına girdi.
        National Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Göktuna, gençlerin futbol dışındaki diğer spor dallarına da kafa yorması gerektiğini söyledi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 80 çocuğa golf eğitimi verdiklerini kaydeden Göktuna, “Bunların arasında Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan, köylerden ve ilçelerden gelen çocuklar var. Çoğu düşük gelirli ailelerin çocukları. Hepsi öz veriyle çalışıyor. Her türlü eğitimi veriyoruz. Sadece golfçü değil, iyi bir insan olarak da yetiştirmeyi hedefliyoruz.” dedi. Çocukların golf sporunu sevdiğini ve çok başarılı olduğunu ifade eden Göktuna, birçoğunun golf milli takım kadrosuna girdiğini, önümüzdeki yıllarda uluslararası turnuvalarda oynamaya başlayacaklarını aktardı. Programa, suça bulaşmış çocukları da dahil edecekleri bilgisini veren Göktuna, şunları kaydetti: “Suça bulaşmış çocukları da golfe tanıştırmak istiyoruz. Bu çocukları da yavaş yavaş bu grubun içine sokarak onları da yetiştirmek istiyoruz. İlk önce buradaki ekibimizle başarılara imza atalım. Bunu örnek olarak ortaya koyalım. Bunu ortaya koyduktan sonra, topluma katkısı olacak insanlara dönüştürmek daha kolay olacaktır.”