Mardin'in Ömerli ilçesinde teröristlerin kurduğu pusu sonucu şehit olan Astsubay Başçavuş Sadık Güllü’nün cenazesi, memleketi Kırıkkale`de toprağa verildi.
Öğretmen olan eşi Huriye ile oğulları 18 yaşındaki Serhat Çağrı ve 14 yaşındaki Emre Güllü babalarını asker selamıyla uğurladı. Tören sırasında bazı vatandaşlar hükümette ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a tepki gösterdi.
Şehit Astsubay’ın cenazesi, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nden alınarak, Bağlarbaşı’nda bulunan baba evine getirildi. Burada şehit Güllü için helallik istendi. Ağıtların tufan olduğu baba ocağında şehit yakınları ve vatandaşlar hep birlikte şehide haklarını helal etti. Daha sonra eskort eşliğinde şehidin cenazesi, Atatepe Camii’ne getirildi. Burada tabutta sarılan eşi Huriye, çocukları Serhat Çağrı, Emre, baba Ali, anne Zeynep Güllü ve diğer yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Öğle namazının ardından İl Müftüsü Bekir Gerek, şehidin cenaze namazını kıldırdı. Gerek, şehit için helallik istedi ve şehidin ölmediğini hatırlattı. Kılınan namazın ardından şehidin cenazesi bir süre top arabasında taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu.
Tabutun cenaze aracına konulduğu sırada şehidin eşi Huriye ve çocukları Serhat Çağrı ile 14 yaşındaki Emre Güllü babalarını asker selamıyla uğurladı. Astsubay Başçavuş Sadık Güllü’nün cenazesi, Kırıkkale Şehitliği’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze merasimine Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Vali Hakan Yusuf Güner, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, askeri erkan, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.