Başarılarıyla kendisinden sıkça söz ettiren Özel Kızılırmak Liseleri LYS’de dereceleri kimseye kaptırmadı.
Eşit Ağırlık Kırıkkale birincisi olan Özel Kızılırmak Lisesi öğrencisi Hüseyin Berat Yüce, "Başarımı düzenli, planlı çalışmama, aileme, okulumun ve öğretmenlerimin desteklerine borçluyum." dedi.
Kızılırmak Liseleri Müdürü Adil Diktaş, "Kızılırmak Liseleri hep daha iyiyi ve daha ileriyi hedeflemektedir. Geçmişten aldığımız değerlerle moderni sentezleyen okulumuz, on dokuz yıllık eğitim tecrübesiyle Kırıkkale için Türkiye’yle yarışmaya devam edecektir. Çalışmalarımızdaki başarıyı Kırıkkale halkının desteğine ve özverili öğretmen kadromuza borçluyuz. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor ve istedikleri üniversitelere yerleşmelerini diliyorum." diye konuştu.
Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Uyanık ise, "Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları sürekli gelişmekte ve büyümektedir. Bu yıl açtığımız Fen Lisemiz çok kısa bir sürede kayıtlarını doldurdu. Kırıkkale halkına teşekkür ediyorum. Gonca Kreş yeni yerinde hizmet verecek ve yoğun bir taleple karşı karşıyayız. Yine aynı teveccühü Gonca Anadolu Lisemiz içinde görmekteyiz. Herkese minnettarız." diye konuştu.