Kocaeli’nde Sefa Sirmen Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, ikisi ağır 9 kişi yaralandı. Yaralılar Kocaeli Devlet Hastanesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden kadının, yaralı çocukların annesi olduğu öğrenildi.
        Kocaeli’nde sürekli kazaların yaşandığı Sefa Sirmen Bulvarı'nda yine bir kaza meydana geldi. İddialara göre Sefa Sirmen Bulvarı Yuvacık Kavşağı yakınlarında İzmit'ten Gölcük istikametine gitmekte olan Mehmet Bülbül'ün kullandığı 77 DZ 453 plakalı otomobil ile AW 460-JP yabancı plakalı otomobil arka arkaya ilerliyordu. Aşırı sürat sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden 77 DZ 453 plakalı otomobilin sürücüsü Bülbül, karşı şeride geçerek, o sırada Gölcük istikametine gitmekte olan Şaban Erdöl'ün kullandığı 34 VP 4042 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Aynı istikametten gelmekte olan AW 460-JP plakalı otomobil de duramayarak bu araçlara çarptı. Kazada Mehmet Bülbül'ün kullandığı araçta bulunan Kezban Bülbül hayatını kaybetti, Mehmet Bülbül, Şaban Erdöl, Cengiz Binici, Ferda Kaya, Hanife Bülbül, Rabia Bülbül, Eray Bülbül, Nazan Yılmaz ve Havva Erdöl yaralandı. Yaralılardan Nazan Yılmaz ve Mehmet Bübül`ün durumun ağır olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Kezban Bülbül'ün, yaralanan çocukların annesi olduğu öğrenildi.
        Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Kocaeli Devlet Hastanesi`ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Kaza sebebiyle yol adeta ana baba gününe döndü. Üç aracın bir birine girdiği kaza sebebiyle Gölcük yolu ulaşıma kapandı.
        Kazaya şahit olan Samet Tuğrul, kaza sonrasında yaralı çocuklardan bir kaçını Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirdiğini söyledi. Kazaya karışan 77 DZ 453 plakalı otomobilin arkasında olduğunu söyleyen Tuğrul, olayı şöyle anlattı: “İzmit yolu istikametine giderken, karşı yoldan gelen transporter markalı otomobile vurdu. Arkasından da 206 geldi. Çimlere girdi. Onda bir şey yoktu. Çocukları aldım getirdim. Anneleri vefat etmiş. Şoför ön camından birisi de fırlamış.”