Trabzon'da şiddetli rüzgar ve yağmur nedeniyle elektrik telinin kopması sonucu akıma kapılan 1 kişi hayatını kaybetti. 3 kişi yaralandı.
Merkeze bağlı Pınaraltı köyü Keleşli Mahallesi'nde meydana gelen olayda, dün gece yarısından sonra etkili olan yağmur ve rüzgar sebebiyle elektrik telleri koptu. Kopan elekrit teli Keleşli Mahallesi'nde oturan Hacı Yiğit'in (49) evinin bahçesindeki çitin üzerine düştü. Durumdan habersiz bugün öğle saatlerinde evinin etrafındaki yağmur sularını temizleyeme çalışan Yiğit, bahçesinin etrafındaki çite dokununca elektrik akımına kapıldı. Yiğit'i kurtarmaya çalışan oğlu Metin Yiğit (21) ile yakınları Selahattin Yiğit (67) ve Ali Yiğit de(21) elektrik akımına kapılarak yaralandı. Hacı Yiğit olay yerinde hayatını kaybederken yaralılar Karadeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Köy muhtarı Mehmet Kara ve vatandaşlardan Muhammet Keleş, şiddetli yağmur nedeniyle köyün çok yerinde küçük çaplı heyelanlar meydana geldiğini ifade etti. Heyelanlarda evler zarar görmezken çay bahçelerinde küçük çaplı zararlar meydana geldiği belirtildi.