Ordu'nun Kumru ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 90 ünite kan toplandı.
    Kızılay Kumru Şube Başkanlığı ve Papatya Ana Fen Dershanesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Belediye İş Hanı'nın giriş katında yapılan kan alımı Kızılay Ordu Şubesi'nden gelen uzman bir ekip tarafından gerçekleştirildi. İlçe merkezindeki vatandaşlar, kan bağışına yoğun ilgi gösterdi. Kumru ilçesi protokolü, daire amir ve memurları da kan bağışında bulundu.
    Kan bağışı kampanyasına Kumru Kaymakamı Ömer Said Şahin, Kumru Belediye Başkan Vekili Faruk İcar, Fizme Belediye Başkanı Hikmet Bilü, Cumhuriyet Başsavcısı Ceyhun Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Ömer Bilgin, Hâkim Ethem Tahtabacak, Hâkime Seçil Seda Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Erkan Sağındık, Emniyet Amiri Mehmet Öztürk de destek verdi.
    Kızılay Kumru Şube Başkanı Erol Başar kampanya ile ilgili olarak, "Biz ortalama yılda iki ayda bir bu kampanyayı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi çok güzel. 2011 yılı içerisinde yaklaşık 670 vatandaşımızdan gönüllü kan bağışı aldık. Kış şartları olması sebebiyle de ilçe merkezimize fazla vatandaşımız gelmemesine rağmen 90 ünite kan topladık." diye konuştu.