Sinop Dikmen Belediyesi, Esentepe Kız Kur’an Kursu talebeleri için beş parçadan oluşan kondisyon aletleri, oturma bankı ile masa hediye etti.
Sosyal Sorumluluk Projesi kapmasındaki yardım faaliyetlerinin aralıksız süreceğini ifade eden Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, "Öğrencilerin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri ve açık alanda günün yorgunluğunu atabilmelerine yönelik alınan, kondisyon aletleri, piknik masaları ve oturma banklarını, kurs yetkililerine teslimini gerçekleştirdik." dedi.
Yüksek, "Kur'an kursumuzda Dikmen Belediyesi olarak gördüğümüz eksiklikleri tespit ettik. Bunun neticesinde bank, masa ve kondisyon aleti desteğinde bulunmaya karar verdik. Belediyemiz bünyesinde eğitime destek veren, insanlığa destek olan, çocuklarımızın eğitiminde ciddi anlamda emek sarf eden kurum ve kuruluşlarımıza desteğimiz sürecek. Burada da sevgili hocalarımızın, öğrencilerimizin boş zamanlarında, çay molalarında oturabilecekleri masalarının sandalyelerinin olmasını arzu ettik ve bu anlamda beşer adet bank ve masa, beş adet de kondisyon aletini belediye olarak bağışlıyoruz. Güle güle kullanmalarını temenni ediyoruz." diye konuştu.