LYS sonuçlarına göre, Tavşanlı Mutlu Eğitim Dershaneleri bireysel başarıda ilçedeki ilk 10 öğrenciden 7’sini, kitlesel başarıda da tüm puan türlerinde 45 derecenin 42’sini çıkararak, zirvedeki yerini korudu.
    Tavşanlı genelinde, MF ve TM puan türlerinde ilk 5’de öğrencilerin tümünü çıkaran dershane, aynı zamanda TS puan türünde de 10 öğrencinin 7’sinin de Mutlu Eğitimli olduğu belirtildi .
    Mutlu Eğitim Dershanesi Müdürü Ahmet Onay, başarılarının tesadüf olmadığı belirterek, “Dershanemiz, önceki yıllarda elde ettiği başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. 2011 LYS’de tüm puan türlerine göre 45 derecenin 42'si dershanemiz öğrencileri tarafında paylaşılarak, kitlesel başarıda en önde yer almıştır.” diye konuştu.
    Eğitimin ciddiyet ve sorumluluk istediğini belirten Onay, “Eğitimi her türlü ticari kaygının üzerinde tutarak öğrencilerimizin başarılı olması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Dershanemizdeki danışmanlık sistemi sayesinde her öğrencimizle birebir ilgilenerek, yıl boyunca seviyelerini yükselttik. Öğretmenlerimiz, büyük özveri ile çalışarak öğrencilerimizin başarılı olmalarında etkili oldu. Bu başarıyı elde etmede bizlere destek olan tüm Milli Eğitim camiasına ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.