Çağlayan FEM Dershanesi ve Van Özel Serhat Koleji öğrencisi Polatkan Polat, Matematik Fen-1 ve Matematik Fen-4 ekli puanda Türkiye birincisi oldu.
    2010-2011 eğitim-öğretim yılı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre Van’da eğitim veren Çağlayan FEM Dershanesi ve Van Özel Serhat Lisesi öğrencileri, ham puanda 15 birinciliğin 14’ünü alarak, önemli bir başarıya imza attı. FEM Dershanesi ve Van Özel Serhat Lisesi öğrencileri Yusuf Yıldırımçakar, Serhat Değer ve Erdoğan Selman Atıcı Van birincisi oldu.
    Özel Serhat Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)'nda olduğu gibi LYS'de de bütün birincilikleri kendi öğrencilerinin kazandığını söyledi. Çağlayan FEM Dershaneleri'ne katkılarından dolayı teşekkür eden Kaya, tercihler sürecinde bütün öğrencilere yardımcı olmak için okullarına beklediklerini ifade etti. Okul bazında Van'da 15 birinciliğin 13’ünü aldıklarına dikkat çeken Kaya, "Her yıl başarılarımıza bir yenisini ekleyerek yolumuza devam ediyoruz. Kazanılan bu başarı, okul-aile ve öğretmen işbirliği ile kazanılmıştır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.’’ diye konuştu.
    Çağlayan FEM Dershaneleri Genel Müdürü Sezai Buğaz ise Van'da tüm puan türlerinde birincilik ve ikincilikleri ve diğer derecelerin çoğunu göğüsledikleri için mutlu olduklarını söyledi. Van'ın eğitim seviyesini her geçen yıl artırmayı kendilerine görev edindiklerini söyleyen Buğaz, ”Bu görevi yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutlarım. Ayrıca, katkılarından dolayı birincileri paylaştığımız Serhat Eğitim Kurumları'na teşekkür ederiz. Önemli bir süreç olan tercihler döneminde bizim öğrencimiz olsun veya olmasın, bütün öğrencilere tercihlerinde deneyimli rehber öğretmenlerimizle yardımcı olmaya hazırız. Bütün öğrencileri tercih için dershanemize bekleriz.'' ifadelerini kullandı.