Tarsus Belediyesi tarafından organize edilen '4. Uluslararası Tarsus Eshab-ı Kehf Minikler Futbol Festivali' kapsamında kentte bulunan sporcular Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti.
Tarsus Eshab-ı Kehf Minikler Futbol Festivaline katılan Irak Kerkük Kalespor, KKTC Gündüz Tekin Onay Futbol Okulu, Beşiktaş, Ankaragücü, Eskişehirspor, Şanlı Urfaspor, Kütahyaspor, Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor, Tarsus Belediyespor ve Tarsus İdman Yurdu takımlarının antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları, Başkan Kocamaz tarafından Meclis Salonunda ağırlandı.
Çok güzel bir futbol festivalini izlediklerini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, amaçlarının spor aracılığıyla ülkeler, kentler arasında kardeşliği ve dostluğu pekiştirmek olduğunu söyledi.
Festivale katılan tüm takımlara teşekkür eden Başkan Kocamaz, “Sizleri Tarsus’ta ağırlamaktan son derece mutluyuz. Başlangıçta belirttiğim gibi Tarsus çok eski bir kent. Bu tarihi kentte, bu medeniyetler beşiği kentte, sizleri bir turnuvayla bu kentin tanıtımına katkı sağlamanız bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Ayrıca gelecekte Türk futboluna hizmet etme yolunda, bu turnuvaların gençlerin özgüven kazanması doğrultusunda çok önemli işlev üstlendiğini belirtmek istiyorum. Tarsus’ta kaldığınız sürede inşallah kentimizden mutlu kalmışsınızdır. Böyle güzel bir etkinlikte bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret sonunda başkan Kocamaz, sporculara Tarsus’u tanıtıcı kitap ve çeşitli hediyeler verdi.