Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve tamamlanma aşamasına gelen yarı olimpik kapalı yüzme havuzu sayesinde Mudanyalılar yaz kış yüzme keyfi yaşayacak. Başkan Altepe, halkın yürüme mesafede ulaşabileceği bu tür tesisleri sadece kent merkezinde değil, ilçelerde de hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

Bursa’nın sahile açılan kapısı olan Mudanya sahillerine değer katacak projelerin startını veren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan ilçedeki yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalara hız verdi. Bu çalışmalar kapsamında inşaatına başlanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu da tamamlanma aşamasına geldi. Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve AK Parti Milletvekili İsmet Su ile birlikte devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Altepe, yüklenici firmanın yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Halkın yürüme mesafede ulaşabileceği spor tesislerini sadece kent merkezinde değil ilçelerde de hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Altepe, tüm ilçelerde yüzme havuzu inşaatlarının sürdüğünü belirtti. Mudanya kapalı yüzme havuzunda çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Burası hem bölge halkı hem de sporcular tarafından yılın 12 ayı kullanılabilecek. Suyun 28 derecelik sıcaklığı, ilaçlanması ve bakım sistemleri tamamen otomatik olarak devreye girecek. Halkımız burada hem sağlıklı hem de konforlu bir ortamda yüzmenin keyfini çıkaracak." dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla ilçedeki yaşam kalitesinin yükseldiğini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk de kısa zaman sonra hizmete açılacak olan yüzme havuzu yatırımı nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.