Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Tarım İl Müdürü Abdullah Akın’ı makamında ziyaret etti.
Tarım il müdürüne yapılan ziyarette, MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Yardımcısı Fırat Aslan, Yönetim kurulu üyesi Şahin Gülmez, Sadık Altun ve Şube Sekreteri Muhammet Candan katıldı. Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Şube Başkanı Özdemir, "Kurumsal ziyaretlerimiz çerçevesinde bu kez Batman İl Tarım Müdürümüz Sayın Abdullah Akın’ı ziyaret ettik. Kendisiyle tarım ve hayvancılığa verilen proje destekleri hakkında görüşmeler yaptık. MÜSİAD’ın tarıma verdiği önemi ve sık sık tarımla ilgili hazırladığı araştırma raporlarından bahsettik, ilimizin Tarım ve Gıda konusunda daha kaliteli üretim yapabilmesi için ortak çalışacaklarını ilettik. Sayın Akın’a kabulünden ve samimiyetinden ötürü çok teşekkür ederiz." dedi.
İl Müdürü Abdullah Akın, MÜSİAD heyetini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİAD gibi köklü ve dinamik bir kuruluşun Batman'a ekonomik ve sosyal anlamda çok faydalı olacağını ileri sürdü. Batman’ın kalkınmasına vesile olabilecek tüm alanlarda birlikte çalışmayı arzuladıklarını belirten Akın, gıda ve tarım konusunda yapacakları tüm girişimlerde kendilerine destek vereceklerini ifade etti.
MÜSİAD Heyeti tarafından il müdürü Akına, MÜSİAD’ın hazırladığı “Türkiye’nin Tarımsal Gücü ve Geleceği” konulu geniş kapsamlı araştırma raporları ve Doğu ve Güney doğu bölgelerine yönelik sosyoekonomik kalkınma önerileri konulu araştırma raporunun’da bulunduğu MÜSİAD yayınlarından oluşan bir hediye paketi takdim edildi.