Gazeteci yazar Nazlı Ilıcak, son kitabının tanıtım konferansı ve imza gününde okurlarıyla bir araya geldi. Kitabının içeriğini anlatan Ilıcak, konferans sonrasında kitaplarını imzaladı.
Gazeteci yazar Nazlı Ilıcak, son kitabı ‘Her Taşın Altında 'The Cemaat' mi Var’ın tanıtım konferansında konuştu. Okurlarına kitabını anlatan Ilıcak, çok heyecanlı olduğunu söyledi. Okurlarıyla bir araya geldiğinde yeniden tazelendiğini anlatan Ilıcak, “Okurlarımın da görüşlerini alıyorum. Çünkü ben sadece anlatan kişi değilim. Onların sorularını da alıyorum. Neye ilgi duyduklarını ve neyi merak ettiklerini daha iyi öğreniyorum. Karşılıklı bir nabız tutuma oluyor.” dedi.
Kalabalık bir camiaya hitap etme fırsatı kazandığını belirten Ilıcak, “Kitabımla alakalı genelde olumlu eleştiriler aldım. Okuyanlar kitabı objektif bulduğunu söyledi. Ben bu kitabı tek taraflı yazmadım. Cemaat aleyhine olan iddiaları da yazdım. Fakat onların mukabil cevaplarını da yazdım. Daha önceki kitaplar hep cemaati hedef alıyordu. Dokunan yanıyor biçimindeydi. Ben onların iddialarını, cemaatin örgütlenme iddialarını ve buna cevapları da kaleme aldım.” şeklinde konuştu.
Kitabında 1990’lı yıllardan başladığını kaydeden Ilıcak şöyle devam etti: “Okurlar genelde beğeniyorlar. Çünkü ilgilendikleri için alıyorlar. Hatta benim gibi düşünmeyen kişiler dahi kitaptan faydalandıklarını söylüyorlar. Çünkü Ergenekon gibi davaların bazılarının özetleri de var.” Tanıtım konferansı sonrasında kitaplarını imzalayan Ilıcak, okurlarıyla bir müddet sohbet etti.