İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, 49 yaşındaki Kenan Kurt, oğlunun düğünün yapılacağı gün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Ölüm haberi, düğün salonunda bekleyenleri yasa boğdu. Gelinin gözyaşlarını ise acısını sineye çeken damat sildi.

Kaza, İstikbal Caddesi üzerinde dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Bir restoranda ızgaracı olarak çalışan Kenan Kurt (49), önce 35 EJL 50 plakalı otomobil ile misafirleri düğün salonuna götürdü. Daha sonra tekrar eve dönmek için yola çıkan Kurt, virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Hurdaya dönen araçta ağır yaralanan Kenan Kurt, ambulansla kaldırıldığı Urla Devlet Hastanesi'ne götürülürken tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kenan Kurt'un ölüm haberi, düğün salonuna gitmek üzere olan oğlu Oltan Kurt'u ve salondaki davetlileri yasa boğdu. Çiftin düğünü, ölüm haberiyle önce iptal edildi. Düğün için kurulan orkestra yerini terk etti. Daha sonra sadece nikah işleminin yapılması kararlaştırıldı. Gelin Gülay Ağırkan'ın güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Fenalık geçiren gelini damat Oltan Kurt teselli etmeye çalıştı.

Nikah memurunun saat 22.30'da salona gelmesiyle nikah kıyıldı. Damat Oltan Kurt'un, gözyaşlarına hakim olamayan gelin Gülay Ağırkan'a sürekli destek olduğu görüldü.