Konya'da erkek arkadaşı tarafından dövüldükten sonra otobüs durağına terk edilen kadın, yoğun bakımda tedavi görüyor. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen kadında uzun süre aç susuz bırakılmaya bağlı olarak böbrek yetmezliği geliştiği öğrenildi.

Polise önceki gün başvuran Özlem K., kardeşi Meral T.'den (32) 4 gündür haber alamadığını ifade etti. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Meral T.'yi şehir genelinde aradı. 2 çocuk annesi genç kadının erkek arkadaşı Mustafa K.'ye ulaşan güvenlik güçleri, şüpheliyle görüştü. Yakalanacağını anlayan Mustafa K., Meral T.'yi merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi'nde bir otobüs durağında ölüme terk etti.

Polisin bulduğu genç Meral T, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı ve yoğun bakım ünitesine alındı. Konya Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Abdülcelil Kalem, iki gün önce hastaneye getirilen Meral T.'de beyin kanaması bulunduğunu ve yoğun bakımda tedavi altına aldıklarını ifade etti. Ayrıca Meral T.'de uzun süre aç ve susuz kalmaya bağlı böbrek yetmezliği geliştiğini dile getiren Uzman Dr. Abdülcelil Kalem, "Böbrek yetmezliği ile ilgili sorun medikal tedavi ile giderildi. Hastamız solunum cihazına bağlı olarak hayatını sürdürüyor. Hastanın vücudunun birçok yerinde darp izi ve morluklar bulunuyor. Beyin kanamasının da darp sonucu oluştuğunu tahmin ediyoruz. Uzun süre aç susuz bırakıldığı görülüyor. Doktorlarımız şu an için herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek olmadığını belirtti. Hayati tehlikesi sürüyor." şeklinde bilgi verdi.
        Öte yandan Meral T.'yi dövdüğü iddia iddiasıyla gözaltına alınan Mustafa K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.