Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği bir kişiyi 2 yerinden bıçaklayan zanlıyı yakaladı. Emniyette ifadesi alınan zanlı adliyeye sevk edildi.

Kocaeli’nde ikamet eden Ş.İ., isimsiz bir şahıstan ‘Eşin aynı iş yerinde çalışan A.Ö. ile ilişki içerisinde’ şeklinde bir ihbar aldı. Aldığı ihbar sonrasında büyük bir şaşkınlık yaşayan Ş.İ., eşinin iş yerine giderek konu ile ilgili bilgi toplamaya başladı. Yaptığı araştırmalardan sonra Ş.İ., A.Ö.’yü evine misafirliğe davet etti. Ş.İ., A.Ö’yü kolayca darp edebilmek için arkadaşları V.D., T.D., ve E.D.'yi de eve çağırdı. Misafirliğe geldiğini sanan A.Ö., evdeki şahıslar tarafından önce darp edildi, sonra da Ş.İ. tarafından iki yerinden bıçaklandı.

Sesleri duyan üst kattaki ev sahibi U.K, hemen aşağıya inerek kanlar içinde yerde yatan A.Ö.’yü Ş.İ.’nin elinden kurtararak Özel Marmara Hastanesi'ne kaldırdı.

Polis, olaya karışan Ş.İ, V.D., T.D., ve E.D’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan V.D., T.D., E.D, serbest bırakıldı, Ş.İ. ise adliyeye sevk edildi.