Trabzon’da, içinde bulundukları otomobilin denize düşmesi sonucu kaybolan ve yaklaşık 1 saatlik aramanın ardından bulunan genç, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
    Araklı ilçesinden Arsin ilçesindeki bir yakınının düğününe giden 5 kişinin bulunduğu Çetin Bekiroğlu yönetimindeki 61 NE 151 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine Yeşilyalı beldesi civarlarında kontrolden çıkarak denize düştü.
    Kazayı fark eden vatandaşlar, sürücü Çetin Bekiroğlu ile Serdar Alioğlu, Süleyman Civelek ve Kaan Sezgin’i araçtan çıkardı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yaralıların, otomobilde arkadaşları Erdal Alioğlu'nun da olduğunu söylemesi üzerine kıyıda bekleyen vatandaşlar, elbiselerini çıkartarak denizde Alioğlu’nu aramaya başladı. Olay yerine gelen itfaiye ve trafik ekipleri de kaza bölgesini ışıklandırdı. Denizin dalgalı olmasından dolayı arama çalışmalarını güçlükle yapabilen vatandaşlar, yaklaşık 45 dakika kaybolan Erdal Alioğlu'nu aradı. Tam ümitlerin tükendiği anda da Alioğlu’nun bulunduğu müjdesi geldi. Otomobilin denize düştüğü noktadan yaklaşık 150 metre ileride kıyıda bulunan Alioğlu, büyük uğraşlar sonucu ambulansa taşındı.
    İlk müdahalesi ambulansta yapılan ve nabzının attığı belirtilen Alioğlu, ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Alioğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
    Hastane önünde uzun süre içeriden gelecek iyi bir haber bekleyen Alioğlu’nun yakınları, ölüm haberinin gelmesinin ardından sinir krizleri geçirdi.