Osmaniye'de bir otomobil, ön camının buğulanması sonucu kontrolden çıkarak, bir evin önce damına çarptı sonra avlusuna düştü. Sürücünün hafif yaralandığı kazanın ilk olmadığı, aynı evin avlusuna daha önce de benzer şekilde 2 araç uçtuğu öğrenildi.
Kaza, Kuzey Çevre Yolu üzeri Baş Mahalle 1017 Sokak girişinde meydana geldi. Çevre yolundan Musa Şahin Bulvarı'na seyir halinde olan Zahide Gökalp idaresindeki 80 FT 924 plakalı otomobil, ön camının buğulanması sonucu kontrolü kaybederek, Baş Mahalle 1017 Sokak üzerindeki Ahmet Aslan’a (28) ait evin damına çarptı. Ardından ise evin avlusundaki ağaca çarparak, 2 metreden aşağıya düştü.
    Sabah saatlerinde büyük bir gürültüyle uyanan iki çocuk babası ev sahibi Aslan, hemen 155 Polis ve 112 Acil Servise haber verdi.
Kazada yaralanan bayan sürücü Zahide Gökhalp (46) olay yerine çağrılan ambulans ile Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hurda yığını haline gelen otomobil çekici ile olay yerinden kaldırıldı.
    Ev sahibi Ahmet Aslan, bölgede sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek, "Yetkililerden hem sürücüler için hem de burada bulunan ev sahipleri için demir bariyer yapılmasını istiyoruz. Yaz ayından bu güne kadar evimin avlusuna uçan araç sayısı 3 oldu. Her an başımıza bir araç düşecekmiş gibi korkuyoruz." dedi.