Zonguldak’ta otomobiliyle denize uçan araştırma görevlisi Hakan Ağaç(32), Merkez Acılık Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından memleketi Ereğli’nin Merve köyünde toprağa verildi.

Kozlu beldesi Tıp Fakültesi kavşağından 67 DR 949 plakalı otomobiliyle denize uçan Zonguldak Karaelmas Üniversitesi(ZKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Araştırma Görevlisi Hakan Ağaç’ın cesedine, İl Afet ve Acil Kurtarma, 112 ve polis ekiplerince saatler süren çalışmanın ardından kayalıklarda ulaşılmıştı. ZKÜ Tıp Fakültesi morgunda yapılan otopsiden sonra Merkez Acılık Camii'ne getirilen Hakan Ağaç’ın tabutu başında, acılı anne Şerife Ağaç ile aynı bölümde araştırma görevlisi olan eşi Çağlar Ağaç(27) göz yaşlarına boğuldu. ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Mustafa Sözen ile akademisyen ve öğrenciler, son görev için katıldığı cenaze namazının ardından genç araştırma görevlisi, memleketi Ereğli’nin Merve köyüne uğurlandı.

Hakan Ağaç’ı yakından tanıyan mesai arkadaşları ve öğrencileri, “Hocamız çok dürüst, efendi bir kişiliğe sahipti. Çok iyi bir insandı.” dedi.