Özel Servergazi Eğitim Kurumları Müdürü Recep Ali Yalçın, 12 öğrencilerinin LYS'de ilk binde yer aldığını söyledi. Yalçın, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, her sene gerek üniversite sınavı gerekse ulusal ve uluslararası proje yarışmaları ve olimpiyatlarla sosyal ve sportif etkinliklerde dereceler aldıklarını belirtti.
Özel Servergazi Liseleri'nin,çeşitli değişik puan türlerinde ilk binde 12 öğrencisi ve 34 derecesiyle ilin en başarılı okullardan biri olmayı başardığını belirten Müdür Yalçın, “Denizli’nin adını duyurmak ve başarısını arttırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gayretimiz ve başarılarımız, bundan sonraki yıllarda da devam edecektir.” dedi. Başarılı öğrencileri tebrik eden Yalçın, “Okul olarak öğrencilerimiz için elimizden gelen her şeyi bu zamana kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu büyük başarıyı bize armağan eden öğrencilerimize ve onları yetiştiren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Tüm mezunlarımızı kutluyorum ve bundan sonraki hayatlarında başarılarının devam etmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.
İlk binde yer alan öğrenciler şunlar: Özge Ceren Amuk TM-3 Denizli 1.'si ve Türkiye 33.'sü, Necip Fazıl Erbeyin TM-2 Türkiye 55.'si, Kemal Ünlü MF-1 Türkiye 124.'sü, Tuba Alptekin MF-1 Türkiye 139.'su, Kayhan Tarım MF-1 Türkiye 182.'si, Abdullah Özer MF-1 Türkiye 289.'su, İhsan Caner Boz TM-1 Türkiye 567.'si, Burak Kaymak MF-4 Türkiye 613.'sü, Mehmet Ökçesizoğlu TM-1 Türkiye 642.'si, Yavuz Aykıt MF-1 Türkiye 713.'sü, S. Aslınur Saluk MF-3 Türkiye 776.'sı, Fatih Yavaşlar MF-1 Türkiye 923.'sü.