Düzce Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi, 2011 YGS’de olduğu gibi 2011 LYS’de de Düzce’nin en başarılı lisesi oldu. Düzce Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Beytullah Çetinkaya, geleneği sürdürerek başarının tesadüf olmadığını gösterdiklerini söyledi.
    2011 LYS Düzce birincilerinin Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi'nden çıktığını belirten Çetinkaya, "Öğrencilerimizden Murat Çelik, 2011 LYS'de Türkiye 177.'si oldu. Ayrıca MF–1, MF–2, MF–3, MF–4, TM–1, TM–2, TM–3, TS–1, TS–2 olmak üzere tüm alanlarda da Düzce birinciliğini elde etti. Yine okulumuz öğrencilerinden Merve Kutlu 4 alanda (MF-1,MF-2,MU-3,MF-4) Düzce 2.'si olmuştur. Bir diğer öğrencimiz Servet Rutçi 2 alanda (TS-1, TS-2) Düzce birinciliğini almıştır.” dedi.
    Düzce Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi, Türkiye genelinde ilk 500’de 32 derece, yine ilk binde 43 derece çıkardıklarını, geçen yıl Düzce’deki en iyi LYS derecesinin Türkiye 420.'liği olduğu gözönüne alındığında okulun bu yılki Türkiye 177.'liğinin çok önemli olduğu belirtildi.
    Hem okul, hem de dershane çalışmalarının öğrenciler ve öğretmenler arasındaki uyumla bütünleştirilerek yapıldığını ve başarıya ulaşıldığını belirten Çetinkaya, sınavların açıklanmasının ardından okulda ve dershanede büyük bir sevinç yaşandığını kaydetti. Çetinkaya, "Ben emeği geçen bütün veli, öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum. Bu başarıların her yıl arttırdıkları gibi bundan sonra da arttıracaklarına inanıyorum.” diye konuştu.