Göksun'da bir polis memuru, yoldu bindiği otomobilin kaza yapması sonucu hayatını kaybetti. 36 yaşındaki polis memuru Hakan Yetiş'in, Göksun'dan Kahramanmaraş istikametine giden ilaç firması mümessili Özhan Kuşçu'nun otomobiline bindiği, aracın yolda işçi taşıyan bir minibüsle çarpıştığı öğrenildi. 13 kişinin de yaralandığı kazanın, minibüsün hatalı sollama yapması sonucu meydana geldiği bildirildi.
    Kaza, Göksun-Kahramanmaraş karayolunun 5. kilometresinde çift şeritten tek şeride geçiş yapılan noktada meydana geldi. İşçi taşıyan bir minibüs, hatalı sollama yapması sonucu Özkan Kuşçu'nun kullandığı otomobile çarptı. Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan polis memuru Hakan Yetiş hayatını kaybetti. Kazada,Merve Bayır, Zehra Binboğa, Ömer Candemir, Sultan Candemir, Fatma Akçadağ, Tuğba Candemir, Seher Kara, İsmail Kara, Zahide Kara, minibüs şoförü Hacı Kara, Beytullah Kara, Nihal Kara ve Dilber Kara yaralandı. Yaralılar Göksun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
    Bu arada kazada hayatını kaybeden polis memuru Hakan Yetiş'in Göksun'a yeni tayin olduğu ve memleketi Osmaniye'ye gitmek için sabah Özhan Kuşcu'nun aracına binerek Kahramanmaraş'a gitmek istediği öğrenildi. Polis memuru Yetiş'in eşinin de Kilis'te hemşire olarak görev yaptığı bildirildi.