Muğla’nın Fethiye ilçesinde polis, 112 ve zabıta ekipleri, sokakta yaşayan kimsesiz bir kadını hastaneye götürmek için seferber oldu. Kimsesiz kadın, polisin yarım saat süren çabasının ardından güçlükle ambulansa binmeye ikna edildi.
    Fethiye’de bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, Kesikkapı Mahallesi Kaya Caddesi üzerindeki boş bir arsada, üzerinde bez torbadan yapılmış elbisesi bulunan kimsesiz bir kadın yaşadığı bilgisine ulaştı. Hemen olay yerine giden zabıta ekipleri, aylardır yıkanmadığı ve çöpten bulduğu yiyeceklerle beslendiği öğrenilen kadına ulaştı. Saçlarının büyük kısmı dökülen, tek parça elbiseyle üzerini örtmeye çalışan kadını hastaneye götürmek için yaklaşmaya çalışan zabıta ekipleri, beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. İsminin Radiye olduğu öğrenilen kadın, zabıta ekiplerinden kaçmaya başladı. Sokak aralarında kadınla kovalamaca yaşayan zabıta, durumu polise bildirdi.
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, zabıtayı bölgeden uzaklaştırarak kadınla konuşmaya başladı. Kimsesiz kadını hastanede kendisine iyi bakılacağı yönünde ikna etmeye çalışan ekipler, yaklaşık yarım saat bu çabasını sürdürdü. Sonunda kazanan taraf polisler oldu ve Radiye, güçlükle de olsa ambulansa bindirilmeye ikna edildi. Ambulansa alınan kadın, hastanedeki tedavisinin ardından Manisa’da bulunan ruh ve sinir hastalıkları merkezine sevk edildi.