Gıda  sektörünün ünlü ismi Sarıhan Chef İşkembe mantı  Lokantası muhteşem bir törenle açıldı. Lokantanın açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Kocasinan Mahmutbey yolunda açılan Sarıhan Chef İşkembe mantı  Lokantasının açılışına Selahattin Berker'in Mehteran takımının gösterisi damgasını vurdu.

Açılışa Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Serkan Meraba, Bayburt Kültür Yardımlaşma Derneği başkanı Faruk Kılıçarslan, Sarıhan Gusta hakan Sarıhan , Ak parti Esenler İlçe Komisyonu Başkanı Cemaal Sarıhan, Arşiv Türk Mutfağının ortaklarınnın Arda Turan'ın  ortaklarından Cemal Sarıhan, Bayburt Dernek başkanlarından Bayram Kırmızı ve  çok  sayıda  davetli katıldı.

Açılış Kurdelası İşletme sahibi Tahir Sarhan, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Serkan Meraba tarafından kesildi. İkram edilen işkembe, mantı ve yemekler davatliler tarafında  büyük beğeni topladı.

Tahir sarıhan işletmesi hakkında yaptığı açıklamada:  

1991 yılında Tahir Sarıhan tarafından İstanbulda hizmet vermeye başlayan Sarıhan İşkembe 25 yıllık deneyim ve  ağızlara layık lezzeti ile  değerli müşterilerimizin hizmetindedir. 

Ürünlerimiz tamamen kendi imalatımız olup, uzman kadromuz ile hazırlayıp, usta şeflerimiz tarafından lezzet katıldıktan sonra güleryüzlü personelimiz tarafından  müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

 Ben Tahir Sarıhan; oğullarım Rafet, Ahmet ve Erdal ile  birlikte  Sarıhan İşkembe salonunu açmış bulunuyoruz. 
Başta  Belediye Başkanımız olmaküzere tüm davetlilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.

 Bizim için müşteri memnuniyeti olmazsa olmazımızdır. İnşallah  Alahın izni ile muvaffak oluruz; diyerek sözlerini tammaladı.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu Yaptığı açıklamada;

 İlçemizde böyle mütavazi bir iş yerinin açılması bizleri çok sevindirdi  İşletme sahibine hayırlı bol kazançlar dilerim diyerek  sözleini tamamladı.

Aydınses Medya olarak bizde Sarıhan ailesine hayırlı alışverişler  bol kazançlar dileriz.