Gaziantep Özel Güney Eğitim Kurumları bünyesindeki Sunguroğlu Fen Lisesi, LYS’de büyük başarı elde etti. İlk bin içerisinde okulun 14 öğrencisi yer aldı.
    Sonuçlarla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Ferda Karaağaç, YGS’de göstermiş oldukları başarılı tablonun LYS’de de devam ettiğini ifade etti. Karaağaç, öğrencilerden Mustafa Okan Bilgiç’in, Y-TS-1 puan türünde Türkiye 16’ncısı, Hüseyin Servet Çetin’in de TM-3 puan türünde Türkiye 42’ncisi olduğunu hatırlattı.
    Karaağaç, “12 öğrencimiz de Türkiye sıralamasında ilk bin içerisinde yer alarak, kitlesel olarak başarılı olmuşlardır. Bu başarıda, öğrencilerimizin büyük payı olmakla birlikte planlı ve programlı yürütülen ekip çalışmasının da önemli bir rolü vardır. Yönetici ve öğretmen arkadaşlarımız büyük bir fedakarlık göstererek son LYS oturumunun yapıldığı 26 Haziran’a kadar öğrencilerimize, okulumuzda sınava yönelik çalışmalar yaptı. Bu başarılı tablonun oluşmasında önemli bir katkıda bulunmuşlardır. Öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği olan herkesi tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.