Bursa'da kimliği belirlenemeyen bir kişi, 3 çocuğu ile kendisini bırakarak başkasına kaçtığını iddia ettiği eşini afişlerle topluma ifşa etti.
    Bursa’da, kentin en işlek yerlerinde bulunan duvar ve elektrik panolarına astığı afişlerle eşinin kendisini nasıl terk ettiğini anlatan kimliği belirsiz şahıs, merak konusu oldu. Terk edilen koca tarafından asılan afişteki iddiaya göre; bir kadın hamile kaldıktan sonra çocuklarını ve kocasını bırakarak Cengiz adlı bir başka kişiye kaçtı. Bunu gururuna yediremeyen kadının kocası ise eşinden, her yere afiş yapıştırarak intikam almak istedi.
    Özellikle Ulu Cami yakınında bulunan bir elektrik panosuna asılan afişte, hamile olarak 3 çocuğunu bırakan bir kadın ve 3 çocuğun resmi bulunuyor. Öfkeli koca, ‘Filas’ anonsu ile astığı eşinin resminin yanına ise “Duyarlı vatandaş bu kadının yüzüne tükürün. Kendisi yüzde yüz haksızdır.” şeklinde yazmış.
    Alta ise; “Evini hamile olarak terk ettin şerefsiz” yazan öfkeli kişi; 3 çocuğunun resminin altına ise Bu çocukların suçu ne? Çocukları rezil ettin.” şeklinde yazmayı da ihmal etmemiş.
    Eşinin kaçtığı kişiyi de kast ederek iki cümle de ona yazan öfkeli koca; “Keser döner sap döner, bir günde hesap döner Cengiz bey… Sizin fotoğrafınızı koymadım. Allah kimsenin başına vermesin, böyle acı göstermesin” şeklinde afişteki notunu bitirmiş. Vatandaşlar ise çocukların daha fazla durumdan olumsuz etkilenmemesi için resimleri tanınmayacak şekilde çizdi.