İstanbul Beykoz’da 12 Haziran’da meydana gelen ticari taksi gasp olayının zanlısı Sadık K. (24) yakalanarak adliyeye sevk edildi. Ticari taksi şoförü Ergün Özsoy’un aracına bindikten sonra taksiciyi yaralayan Sadık K. elindeki dövmeden teşhis edilerek yakalandı.
    Bostancı’da 12 Haziran tarihinde Ergün Özsoy’un kullandığı ticari taksiye binen zanlı, verdiği yol tarifiyle Beykoz’da çıkmaz bir sokağa geldi. Zanlı, elindeki kelebek bıçakla taksiciyi araç içinde sağ karın boşluğundan ve sağ elinden yaraladı. Taksi şoförünün zanlıya müdahale etmek için araçtan inmesini fırsat bilen zanlı 110 TL ve 2 cep telefonuyla birlikte aracı da alıp kaçtı.
    Gasp edilen taksicinin, ifadesinde zanlının elinde ‘kobra kafası’ sembolünde bir dövme olduğunu söylemesiyle, Asayiş Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, bu dövmeye sahip şüpheliyi aramaya başladı. Bostancı’da taksiye bindiği çevrede ikamet ettiği tespit edilen zanlı Sadık K. yakalanarak Asayiş Şube’ye getirildi.
    Yaralama suçlaması ile hakkında arama kararı bulunan zanlının, madde bağımlısı olduğu ve tedavi gördüğü iddia edildi. Zanlı ifadesinde, olayı hatırlamadığını, bunun sebebinin de madde kullanmış olmasından kaynaklandığını söylediği iddia edildi. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından zanlı Sadık K., Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi.