Toroslar Belediyesi Mübarek Ramazan ayının yaklaşması ile ilçedeki camileri baştan aşağı temizleyerek gül suyu ile daha temiz kokmasını sağlıyor. Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırlarında bulunan camilerde Ramazan temizliği yapıyor.
7 yıldır sürdürülen çalışmalarda; camilerin iç ve dış temizliği yapılırken, tuvalet, lavabo, şadırvan ve bahçesi deterjanlı su ile yıkanıyor, tuvaletler haşere ve kemirgenlere karşı ilaçlanıyor, daha güzel kokması için gül suyu sıkılıyor.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışarak ilçedeki sosyal tesislerin temizliğini rutin olarak yaptıklarını kaydetti. Başkan Tuna, Mübarek Ramazan ayı öncesinde camileri baştan aşağı temizleyerek vatandaşların ibadetlerini daha nezih ortamlarda geçirmelerini temin etmeyi amaçladıklarını ifade etti.
Günde 5 cami olmak suretiyle Ramazan ayına kadar tüm camileri temizleyeceklerini belirten Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu çalışmalar kapsamında 100 litre gül suyu kullanacaklarını vurguladı.