ÖSYM tarafından açıklanan 2011 LYS sonuçlarına göre Ufuk Okulları öğrencileri büyük başarı elde etti. LYS'de yüzde 100 kazandırma oranına sahip olan okul, ilk 100’de 2 derece elde etti. Ayrıca öğrenciler ilk 1000’de de 42 derece elde etti.
527 puanla Türkiye 72. si olan Mustafa Özen Güner; hedefinin, iyi bir devlet adamı olarak yetişeceği bir üniversitede okumak olduğunu söyledi. Bu başarıyı elde etmek için düzenli olarak çalıştığını ve rehber öğretmenlerinin tavsiyelerine uyduğunu belirten Güner, başarısını çok çalışarak değil düzenli ve planlı çalışarak elde ettiğine değindi.
İstinye Ufuk Anadolu Lisesi ve Tarabya Ufuk Anadolu Lisesi olarak himet veren Ufuk Okulları henüz 3. yılında olmasına rağmen büyük başarılara imza attı. Geçtiğimiz yıllarda yüzde 100 kazandırma ve yüzde 90'ın üzerinde üniversitelere yerleştirme başarısı elde eden okullar bu yılda başarı geleneğini bozmadı. Geçtiğimiz yıllarda okulun mezunları Boğaziçi, İTÜ, Marmara, İstanbul, Hacettepe, Ankara, Fatih ve Galatasaray gibi ünivesitelerde Tıp, Hukuk, Mühendislik ve İktisadi ve İdari Bilimler gibi bölümlerde eğitimlerini devam ettiriyorlar.