Vali İlhan Atış, Muay-Thai sporunda, Milli Takıma seçilen Hayri Doğan Hozanlı ve Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade’yi kabul etti.
Vali İlhan Atış, Muay-Thai Sporunda, Milli Takıma seçilen Star Akademi Spor Kulübü sporcularından Hayri Doğan Hozanlı ile Star Akademi Spor Kulübü kurucusu ve Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade’yi kutladı.
Özbekistan’da yapılacak Muay-Thai Dünya Şampiyonasına katılmak için, 15-17 Temmuz tarihlerinde Antalya’da Milli Takım seçmeleri düzenlendi.
22 sporcunun katıldığı şampiyonada, zorlu rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan, Star Akademi Spor Kulübünden Hayri Doğan Hozanlı, gençlerde Milli Takıma seçilerek, Muay-Thai Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Milli Takıma sporcu yetiştirmek için çok çalıştıklarını belirten Star Akademi Spor Kulübü kurucusu ve Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, “Kulüp olarak, imkânsızlıklara rağmen Adana’da çok sayıda sporcu yetiştiriyoruz. Kulübümüzde gerek Dünya ve Avrupa şampiyonu, gerekse yeni spora başlayan öğrencilerimiz var. Başarıda Türkiye’de kendimizi kanıtlamış bir kulübüz. Bize fırsat verildiğinde öğrencilerimiz, yeni şampiyonluklar kazanacaktır” dedi.
Muay-Thai Milli Takım sporcusu Hayri Doğan Hozanlı, ilk kez Milli Takım forması giyeceği için mutlu olduğunu belirterek, “Milli Takıma girebilmek için çok çalıştım. Şimdi ise hedefim Özbekistan’da dünya şampiyonu olmaktır. Daha çok çalışıp, bunu başarmak istiyorum” şeklinde konuştu.
Vali İlhan Atış ise Milli Takım sporcusu Hayri Doğan Hozanlı’yı tebrik ederek, "Şampiyonada başarılı olmanız için daima yanınızdayız” ifadesini kullandı.
Kaynak: cha