Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Rahime Hatun Kız Meslek Lisesi'nde inşaatı devam eden ve içerisinde soyunma odası ve lavaboların bulunduğu binada incelemelerde bulundu.
Vali Yardımcısı Hüseyin Doğan ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Sait Çalışkan ile birlikte okula giden Vali Cerrah, okul müdürü Tülay Keskiner’den devam eden çalışmalar ve okul hakkında bilgi aldı.
Okul bahçesinde yapılmakta olan inşaatı inceleyen Vali Cerrah’a bilgi veren Okul Müdürü Tülay Keskiner, öğrencilerin beden eğitimi dersi için kıyafetlerini sınıflarda değiştirmek zorunda kaldıklarını, binanın bitirilmesiyle bu sorunun ortadan kalkacağını kaydetti.
Vali Cerrah incelemelerinin devamında okul bahçesinde beden eğitimi dersi gören öğrencilerle de sohbet etti. Öğrenciler Vali Cerrah’a yapılan bina için teşekkür ettiler.
Vali Cerrah, ziyaretinin devamında okulun anasınıflarını da ziyaret etti. Öğretmenlerden bilgi alan Vali Cerrah öğrencilerle sohbet ederek, onlara çeşitli hediyeler verdi. Öğrencilere diş fırçası, macun ve Osmaniye yer fıstığı drajesi hediye eden Vali Cerrah, diş fırçalamanın önemini vurguladı. Cerrah, öğrencilere her gün iki kez dişlerini fırçalamaları gerektiğini, aksi halde büyüdüklerinde dişlerinde sorunlar olacağını söyledi.
Vali Cerrah, son olarak okulun Giyim Üretim Teknolojileri ve Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümlerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Giyim Üretim Teknolojileri atölyesinde ders gören öğrencilerle sohbet eden Vali Cerrah öğrencilerin diktiği kıyafetleri de inceledi.