Yeşilırmak Dershanesi öğrencisi Oğuzcan Eren, MF-2 puan türünde 588,162 alarak Türkiye üçüncüsü, Mustafakemalpaşa 1’incisi oldu. Eren, MF-1 puan türünde ise 588,889 puanla Türkiye beşincisi Mustafakemalpaşa birincisi oldu.
    Oğuzcan Eren’in ilk bin’de 10 derecesi bulunuyor. Oğuzcan Eren, Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni okuyarak cerrah olmak istediğini belirtti. Eren, başarısında ailesi ve öğretmenlerinin çok büyük katkısı olduğunu söyledi.
    Eren, Mustafakemalpaşa ilçesinde oturan annesi ev hanımı Mine Eren ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru olan babası İsmail Eren ve kız kardeşine sınav sonuçlarının açıklanması ile kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
    Yeşilırmak Dershanesi Mustafakemalpaşa Şubesi Müdürü Olgun Yıldız da 2011 LYS sonuçlarına göre, ilk bin’de Mustafakemalpaşa ilçesinden 57 derece olduğunu belirtti. Yıldız, dershane olarak planlı, disiplinli ve özverili bir eğitim anlayışı güttüklerini ve Mustafakemalpaşa’dan Türkiye derecesi çıkarmayı gelenek haline getirdiklerini söyledi.