Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nce, 2011 yılı içinde yapılan 10 ayrı operasyonda 800 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Bugün yapılan operasyonda ise 27 bin adet sigara yakalandı, 1 kişi gözaltına alındı.
    Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince alınan bir ihbar üzerine, Düzce Türsan Tesisleri'nde yapılan operasyonda 27 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Güneydoğu illerinden temin edilen kaçak sigara ile İstanbul’a doğru yola çıkan Y.Y. (35) idaresindeki 34 TG 2816 plakalı minibüs, alınan bir ihbar üzerine takibe alındı. Düzce Kaynaşlı TEM Otoyolu Üçköprü Köyü mevkiinde bulunan Türsan Tesisleri'nde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince durdurulan minibüs sürücüsü gözaltına alındı.
    Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen minibüsün içinde 27 bin adet kaçak sigara ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, 2011 yılı içerisinde yapılan 10 operasyonda toplam 800 bin paket kaçak sigaranın ele geçirildiği ve bu olaylarla ilgili 14 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Yakalanan kaçak sigaralar, adli işlemlerin ardından Gebze’de bulunan Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edilerek imha edildiği belirtildi.