Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ramazan ayı boyunca her gün 500 kişilik iftar yemeği vereceklerini söyledi.
        Başkan Başer, Ramazan ayının sıcaklığın en yoğun olduğu ağustos ayına denk gelmesinden dolayı yemekleri iftar çadırı yerine, Cumhuriyet Parkı içerisinde bulunan Mikro Kredi Bayanlar Çarşısı'nda vereceklerini kaydetti. Başer, "Burada bulunan bayanlarımız ise 1 aylığına geçici olarak başka bir yere taşınacak.” dedi.
        Başkan Başer, Ramazan ayının aylar içerinde en hayırlı ve en bereketli ay olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Bu ay rahmet ve bereket ayıdır. Manevi duyguların en yoğun yaşandığı bu ayda insanlar birbirlerine yardım eder. Rahmet kapıları bu ayda sonuna kadar açıktır. Biz de Yozgat Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın rahat bir şekilde iftarını açması için 500 kişiye yetecek yemek çıkartacağız. Vatandaşlarımız ağustos sıcağından etkilenmeden rahatlıkla iftarını açacaklar."
        Başkan Başer, iftar yemeği dışında, aşevinden Ramazan öncesinde olduğu gibi Ramazan süresince de ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek verilmeye devam edildiğini ve günlük 500 kişiye yetecek yemek çıkarıldığını sözlerine ekledi.