Yüreğir Belediyesinin ilk kez düzenlediği futbol yaz okulu sona erdi. Kursa katılan yaklaşık 2 bin 500 öğrenciye katılım belgesi verilirken törene Başkan Mahmut Çelikcan’ın yanı sıra hocaların hocası Metin Türel, Adana Demirspor Teknik Direktörü Ali Güneş diğer yetkililer ve aileler katıldı.
Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yaz aylarında çocukların sokaktan kurtulması ve kötü alışkanlıklardan uzak durması için futbol yaz okulunu açtıklarını belirtti.
Çelikcan, "Çocuklarımızın zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı koymak ve yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla bu kursu açtık. Aileler çok büyük ilgi gösterdiler. Amacımız bu tür kursları önümüzdeki yıllarda da açacağız. Bu kurslar sayesinde çocuklarımız bütün kötü alışkanlıkların kazanıldığı sokaklardan uzak tutmuş oluyoruz. En önemlisi ise buralardan futbola yeteneği olan gençlerimizi hocalarımızın vasıtasıyla tespit ederek yeni yıldızları çıkmasına vesile olacağız. Ailelerimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.