Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye kuruluşunun 50. yılı etkinliklerine katkı sağladığı için teşekkür plaketi verdi.
Antalya’da 13-17 Temmuz tarihleri arasında kuruluş yıl dönümü etkinlikleri düzenlediklerini belirten YURTKUR Antalya Bölge Müdürü Ahmet Sütçü, Hakan Tütüncü’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Bu kapsamda Uluslararası Halk Oyunları Festivali düzenlediklerini ifade eden Sütçü, söz konusu etkinliklere 10 ayrı ülkeden 334 kişinin katıldığını söyledi. YURTKUR Genel Müdürlüğü’nün 50. kuruluş yıl dönümünün Antalya’da bir yıl boyunca çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını bildiren Sütçü, programlara maddi manevi destek verdiğini belirttiği Tütüncü’ye teşekkür plaketi takdim etti.
Kepez Belediye Başkanı Hatan Tütüncü de üniversite eğitimi için bin bir güçlüklerle farklı şehirlere yerleşmek durumunda kalan binlerce öğrenciye 50 yıldır kapılarını açan YURTKUR’un otel konforu ve rahatlığında sıcak bir ortam sağladığını söyledi. Tütüncü, böylesi büyük bir amaçla varlığını sürdüren YURTKUR’un 50. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde Kepez Belediyesi olarak küçük de olsa destek olmak istediklerini dile getirdi.
Ziyarette YURTKUR Bölge Müdür Yardımcısı Ramazan Tatlı, Antalya Akdeniz Öğrenci Yurt Müdürü Mehmet Fırtına ve Büfeciler Odası Başkanı, Ak Parti Kepez Meclis Üyesi Adlıhan Dere de yer aldı.