Zonguldak'ta Alaplı-Akçakoca karayolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6'sı çocuk 14 kişi yaralandı. Düzce ve Ereğli’de çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.
    Kaza saat 12.30 sularında Alaplı-Akçakoca karayolunun 8. kilometresinde meydana geldi. Almanya’nın Berlin kentinden Düzce’deki akrabalarını ziyarete gelen Nizamettin Yeşildağ (45) ve ailesi, yakınları ile birlikte Ereğli’ye denize gitmek için yola çıktı. Nizamettin Yeşildağ’ın kullandığı B-DN 6220 plakalı otomobil ve akrabasına ait bir başka otomobil ile yola çıkan aile fertleri Alaplı’ya 8 kilometre kala karşı yönden gelen Saygın Şener (33) idaresindeki 67 TK 916 plakalı hususi otomobil ile çağrıştı. Çarpışmanın etkisi ile Nizamettin Yeşildağ’ın kullandığı otomobilde bulunan eşi Ulviye Yeşildağ (40) çocukları Recep (14) Meryem (12) Melike (10) Gamze Yeşildağ (3) ile Mevlüt Topkaraoğlu (60), Kadriye Topkaraoğlu (56) Tülay Topkaraoğlu (25) ile Saygın Şener’in kullandığı otomobilde bulunan eşi Neziye Şener Saygın (30), Elif Pamuk (14) Ahmet Yılmaz Şener (5) ve Zeynep Şener (3) yaralandı.
    Kazanın ardından Nizamettin Yeşildağ’ın akrabası Turan Topkaraoğlu ve yakınları yaralıların yardımına koştu. Diğer araç sürücülerinin de yardımıyla yaralılardan bazıları araçlardan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılar için ambulans beklendi. Ereğli Akçakoca ve Alaplı’dan gelen ambulans görevlileri yaralılara olay yerinde yaptığı müdahale sonrasında çeşitli hastanelere kaldırdı.
    Ereğli Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Neziye Şener ve Düzce Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tülay Topkaraoğlu’nun hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.