İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ardından son günlerde istifaya zorlandığı gündeme gelen ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da bu iddiayı doğrulayan nitelikte yaptığı çelişkili açıklamalarının ardından Beştepe'ye çıkan Ankara Büyük Şehir Beleiye Başkanı Melih Gökçek, görüşmenin ardından sosyal medyada algı operasyonu yaparcasına açıklamalarda bulundu. 

CUMHURBAŞKANI Erdoğan  ile Beştepe'deki görüşmesinin ardından  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek  resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Gökçek," Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim,Sayın Cumhurbaşkanıma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum. Ayrıca Büyükşehir'in devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan ile görüşen  Melih Gökçek Twitter'da  açıklama yaptı. Gökçek'in açıklamaları şu şekilde:" Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim... bu gece görüştük...Sayın Cumhurbaşkanıma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum...Ayrıca Büyükşehir'in devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim...Kamuoyunun bilgisine..."