Elazığ'dan karayolu ile Bitlis'e gelmek üzere yola çıkan AK Parti Bitlis milletvekilleri ve AK Parti Bitlis İl Başkanı'nın içinde bulunduğu araç Muş'ta kaza geçirdi. Kazada 4 kişi yaralandı.
Bitlis'te incelemelerde bulunmak üzere Ankara'dan hava yolu ile Elazığ'a gelen AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, Elazığ'dan kara yolu ile yola çıktı. Hasan Bozgüç'ün kullandığı 34 FA 0013 plakalı otomobil, Muş'a 8 kilometre kala, kar yağışı ve buzlanma sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. 7-8 takla atan araçtaki 4 kişi yaralandı. AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu ve sürücü Bozgüç, tedavileri yapılmak üzere Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Hastaneye gelen Muş AK Parti İl Başkanı Halis Saltık, vekillerin de diğer iki kişinin de sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı. Bitlis milletvekillerinin Muş'a uçak inmediği için Elazığ'a indiğini aktaran Saltık, Elazığ'dan kara yolu ile yola çıktıklarını, Muş yakınlarında da kaza geçirdiklerini belirtti. Saltık, "Allah'a şükür, iki milletvekilimizin de durumu iyi. Önemli bir durum yok. İnşallah ucuz atlatmışlar. İl başkanında da hiçbir şey yok. Şoförün de durumu fena değil. Arabada 4 kişiydiler. Bu akşam büyük ihtimal burada kalacaklar. Yarın inşallah illerine dönecekler." diye konuştu.