Savcılık sorgusunun ardından fenalaşarak hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Başkanı'nın bu geceyi de hastanede geçirip geçirmeyeceği saat 21:00'de son muayenesini yapacak doktorlar tarafından kararlaştırılacak

Aziz Yıldırım'ın şu anki değerlerinin normal olduğu ve hayati bir tehlikesinin bulunmadığı belirtiliyor
Doktorlar saat 21:00'de başlayacak kontrolde taburcu edilmesine karar verirse Aziz Yıldırım gece nöbetçi mahkemeye çıkartılacak

Aziz Yıldırım'ın 24 saatlik takibe alındığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Başhekimi Prof. Dr. Suat Turgut, sağlık durumuyla ilgili akşam 21.00'den sonra doktorlarının karar vereceğini söyledi.

Yıldırım'ın dahiliye bölümünde gözetim altına alındığını belirten Turgut, kendisinin de akşam saatlerinde hastanede olacağını belirterek, "Halen tansiyon ve şeker problemine yönelik takibi yapılıyor. Sağlıklı bir sorgu yapılabilmesi için gözetim altına alındı. Sağlık durumunda endişe edilecek, hayatı tehdit edecek bir durumu yok" açıklaması yaptı.

Başhekim Turgut, Yıldırım'ın tansiyon ve şeker değerleri hakkında bilgi vermedi, tansiyon holteri takılıp takılmadığı konusunda bilgisinin bulunmadığını bildirdi.