Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ / İSTANBUL
Başbakan Binali Yıldırım,  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın kardeşinin cenaze törenin katıldı.
Bakan Arslan'ın kardeşi Okan Arslan için Marmara İlahiyat Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra bakanla da katıldı. Tören sırasında üzgün olduğu gözlenen Arslan, taziyeleri kabul etti.

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın Kardeşi Okan Arslan'ın (52) cenazesi Üsküdar Marmara İlahiyat Fakültesi Camiinde kılınan ikindi namazına müteakip cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcıları Recep Akdağ, Fikri Işık, Bekir Bozdağ, Mehmet Şimşek,  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Milli Eğtim Bakanı İsmet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, Bilim Sanayi Bakanı Faruk Özlü ve Hayati Yazıcı ile iş dünyasından birçok isim katıldı. Cenaze namazına gelenlerin üst aramaları yapıldıktan sonra camii avlusuna alındı. Yoğun güvenlik önlemleri altında cenaze namazı kılındı. Başbakan Binali Yıldırım Cenaze namazının ardından Okan Arslan'ın tabutunu omuzunda taşıdı. Başbakan cenaze namazının ardından İlahiyat Camisi önünde yanına gelenlerle bir süre sohbet etti. Okan Arslanın cenazesi kılınan namazın ardından Kartal Merkez Mezarlığı'na defnedildi. Bakan Arslan'ın cenazeye çelenk gönderilmemesi ricası ise dikkate alınmayarak cenazeye çok sayıda çelenk gönderildi. 

Görüntü dökümü:
-------------------
-Polisin Üst araması yapması
-Camii etrafında alınan güvenlik önlemi
-Cenazeye katılan bürokratlar 
-Cenazeye katılanlar
-Başbakanın gelmesi
-Cenaze namazının kılınması
-Başbakanın Cenazeye omuzuna alması
-Cenazenin taşınması
-Başbakanın Camii önünde Yanına gelenlerle sohbet etmesi
-Genel ve Detay

21.07.2017 - 17.55 Haber Kodu : 170721257