Başkentte araçları kaza yapan gençler, yola uyarı levhası koyduktan sonra diğer sürücüleri uyarmaya çalışırken üzerlerine gelen bir otobüsün altında kalarak can verdi. Korkunç kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, İrfan Baştuğ Caddesi Fruko Kavşağı'nda 06 GVY 43 ve plakası öğrenilemeyen bir başka araç hasarlı kaza yaptı. Kazaya karışan gençler araçların ilerisine uyarı levhası koyarak diğer sürücüleri kaza yapmamaları için uyarmaya çalıştılar.

OTOBÜS KONTROLDEN ÇIKTI

Bu sırada Orhan Gürbüz yönetimindeki 06 LOL 54 plakalı servis otobüsü kontrolden çıkarak sürücülerin arasında daldı. Kazazedeleri altına alan otobüs orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi. Korkunç kazada 06 GVY 43 plakalı aracın sürücüsü Muzaffer Sarı(23) ile hasarlı kazaya karışan diğer aracın sürücüsü olduğu sanılan kimliği henüz belli olmayan 24 yaşlarındaki bir genç hayatını kaybetti.

BÖYLE KAZA OLUR MU?

Kazada 06 GVY 43 plakalı araçta yolcu olduğu sanılan Adnan Bayaner (24) isimli bir kişi ile otobüs sürücüsü Orhan Gürbüz yaralı olarak Yıldırım Beyazit Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle İrfan Baştuğ Caddesi şehir merkezi istikametine bir süre trafik kapandı. Polis ekiplerin çalışmaların tamamlamasın ardından cenazeler adli tıp kurumuna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.