Eskişehir'de evli ve 3 çocuk babası emekli başkomiser 56 yaşındaki Nahit Deniz, futbol sahasının kale direğine iple kendini asarak yaşamına son verdi. Deniz'in emekli olduktan sonra çeşitli işlerde çalıştığı ve kredi kartı borçlarının olduğu belirtildi.
Yenikent Mahallesi Yenikent Anaokulu karşısındaki kullanılmayan futbol sahasında bugün saat 07.30 sıralarında meydana gelen olayda emekli başkomiser Nahit Deniz, yanında getirdiği damacananın üzerine çıkarak iple kendini kale direğine astı. Deniz'in asılı cesedini görenler, 155 Polis İmdat hattını aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler intihar edenin emekli başkomiser olduğu öğrendi.
Uzun yıllar Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Yeni Polis Karakolu amiri olarak görev yapan ve son olarak Özel Güvenlik Şubesi'nden 1999 yılında emekliye ayrılan Nahit Deniz'in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Bu arada ölüm haberini alıp olay yerine gelen Nahit Deniz'in yakınları gözyaşı döküp sinir krizleri geçirdi. Deniz'in baygınlık geçiren yakınlarına polislerin çağırdığı 112 ambulansında görevli sağlık ekibi müdahalede bulundu.
KREDİ KARTI BORCU VARDI
Yakınları, Nahit Deniz'in emekli olduktan sonra Eskişehir'de çeşitli işlerde çalıştığını, son olarak da içme suyu satışı yapan bir işyerinde çalıştığını, bankalara kredi kartı borcunun olduğunu söyledi. Bir yakını polislere, "Kredi kartı borçları vardı. Son günlerde de suskundu. Fazla konuşmuyordu. Borçları yüzünden canına kıymış olabilir" dedi.
Başkomiserin intiharına üzülen emniyet mensupları ise teşkilatlarından emekli olanların aldıkları maaşın yarı yarıya düştüğünü, emekli olan meslektaşlarının geçim zorluğu çektiklerini söyledi.

internet haber