Özel görüntüleri yayınlandıktan sonra partisinden istifa eden MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez'in eşi Yasemin Didinmez konuştu.

Kaset skandalıyla şoke olduklarını söyleyen üç çocuk annesi emekli öğretmen Yasemin Didinmez, "Eşim nefsine hakim olamadı. Soyadımız kirlendi. Bize bunu yapanlara beddua ediyorum" dedi.

Saygı Öztürk'e konuşan Didinmez, şunları söyledi:


"Bu olayın ortaya çıkmasıyla evimize, içimize ateş düştü. Evet, eşim şeytana uydu. Ama önemli olan nefsine hakim olmasıydı. Çocuklarımın soyadı kirlendi. Allah'ın kamerası hep açık. Her şeyi affederim ama eşimin bu yaptıklarını asla affetmem. Allah kimseyi karşısına namus kiriyle çıkarmasın. O olaydan sonra eşimi görmedim de, konuşmadım da. Ancak, çocuklarımın babası olduğu için arkasındayım.

Allah'ın kamerası her zaman açık. Eşime bu tuzağı kuranların da bu dünyada ve öbür dünyada kasetlerinin ortaya çıkması için gecegündüz dua ediyorum.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın makamına saygı duyuyorum. Ancak, bize yaşatılanların, bin katının Başbakan'a da yaşatılmasını diliyorum. Başbakan'a 24 saat beddua ediyorum.
Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli ne yaparsa, ne söylerse arkasındayız. Gereğini yaptı. İstifa karan verdiğine göre haklıdır."